Hallo! Leuk dat je een kijkje neemt hier! Ik ben Petra Tax, het gezicht achter de foto's. Graag stel ik me aan je voor! 

 

Al jarenlang fotografeer ik met veel liefde datgene wat mij het meeste boeit. Dat kon zijn een mooi landschap tijdens een van onze verre reizen maar het meest fascinerend vind ik het fotograferen van mensen en hun emoties. Geposeerde portretten, maar vooral ook ' de echte momenten', het vastleggen van jullie liefde en jullie speciale band. Dat is waar ik echt van kan genieten. 

 

Met de geboorte van mijn twee zoons groeide mijn liefde voor het fotograferen van zwangeren-, baby's en kinderen. Na veel opdrachten van vrienden en bekenden en het volgen van een aantal fotografieopleidingen, besloot ik van mijn hobby (mede) mijn werk te maken. Van 2013 tot maart 2017 was mijn bedrijfsnaam 'Kiekenboel'. Met de jaren groeide mijn bedrijf en mijn stijl en werden mijn opdrachten steeds diverser. Mijn foto's waren al lang geen 'boel kiekjes' meer, maar fine-art portretten, wat wil zeggen 'mijn visie, vastgelegd op beeld', een kunstwerkje voor aan de muur. 

Sinds maart 2017 zet ik mijn fotografisch werk voort onder mijn eigen naam 'Petra Tax - Natural Light Portraiture'. Ik hoop dat jullie mijn vingerafdruk, mijn visie, in al mijn beelden zullen herkennen. Spreekt mijn stijl je aan? Dan hoop ik je natuurlijk snel een keer voor mijn lens te hebben om samen prachtige herinneringen te laten leven voor later. 

 

Naast mijn fotografiewerkzaamheden ben ik nog drie dagen per week werkzaam in de juridische sector. Omdat ik niet de gehele week beschikbaar ben voor het maken van reportages is het voor het boeken van een reportage fijn als je tijdig contact met mij opneemt, zodat wij in onderling overleg een dag kunnen reserveren.

 

Hopelijk snel tot ziens!

 

Petra Tax

 

 

 

© 2017 by Petra Tax - natural light portraiture